Rördelar mässing

Rördelar mässing
Vi erbjuder rördelar i brons, mässing och rostfritt stål. De är alla idealiska material för marin användning eftersom det samtidigt som det är starkt och hållbart också är resistent mot saltvatten, rost och korrosion. Vi erbjuder kompletta rörsystem hela vägen från vattenkälla och vattenpump, till varmvattenberedare, pentry och toaletter.

Av allt det underhåll du årligen tvingas utföra på din båt tillhör rör, ventiler, slangar och andra diverse genomföringar något av det allra viktigaste. Dessa utgör ofta vitala förseglingar mellan insidan av din båt och havsvattnet - som du naturligtvis gärna håller utanför. Båtens rörsystem måste kontrolleras ordentligt och alla kontroller och försiktighetsåtgärder du kan vidta i samband med dessa kan göra skillnaden mellan sinnesfrid och en katastrof ute till sjöss.
Även om våra rördelar uppfyller gällande normer för användning i båtar, så var medveten om att vissa materialtyper är olämpliga för vissa installationer, även om de kanske ser bra ut på ytan. Och med en bra förståelse för hur saker och ting kan gå fel så har man också stora möjligheter att undvika problemen. Säkra robusta anslutningar, goda kunskaper och sunt förnuft helt enkelt.

Vi hjälper dig naturligtvis annars om du har frågor gällande rördelar mm.
Visa som Rutnät Lista
Fallande ordning
Per sida

Artiklar 1-24 av 397

Sida
Visa som Rutnät Lista
Fallande ordning
Per sida

Artiklar 1-24 av 397

Sida