Diskho - Handfat

Diskho - Handfat
Vi erbjuder handfat och diskoar i en mängd olika storlekar anpassade för både båtar husbilar och husvagnar. Vi har även blandare och duschhandtag i olika material och finish som passar de flesta behov.

En båt återspeglar för det mesta ägarens smak och får gärna vara estetisk och vacker. Men förutom estetik behöver en båtägare även se till praktiska behov som funktionalitet, slitstyrka, hållfasthet och underhållsbehov. Och naturligtvis är också utrymme en faktor för en båtägare med frågor som;

Vad kan jag ändra här för att spara utrymme ? Vad har jag för mått att ta hänsyn till när jag t ex sk montera en ny diskho eller handfat?

Pentry och toalett är ofta välbesökta områden på en båt och det är viktigt att noggrant välja utrustning. Det lilla pentryt eller toaletten som en normalstor båt erbjuder tvingar naturligt nog också dig att beakta andra krav än för dig som bygger om hemmavid. En diskho eller ett handfat för dessa ändamål ska vara kompakt och är i allmänhet mindre än de som är typiska för ett vanligt hem.

Vidare så ställer marina miljöer ofta krav på hållbara lättviktsmaterial, vilket gör en ho i rostfritt stål till ett vanligt val. Vi erbjuder beroende på behov både enkel- och dubbelhoar.

Förutom diskhoar och handfat har vi även en stort utbud av blandare, kranar och duschhantag och kompletterar också med ett brett sortiment av avlopp pumpar och filter av olika typer lämpade för olika installationskrav samt utformade för passa i begränsade utrymmen.
Visa som Rutnät Lista
Fallande ordning
Per sida

Artiklar 1-24 av 72

Sida
Visa som Rutnät Lista
Fallande ordning
Per sida

Artiklar 1-24 av 72

Sida